Stig Jensen
img-3

Cand.pæd.psyk og medlem af Dansk Psykologforening. Har arbejdet som selvstændig psykolog siden 1997, og nu tilknyttet Presentia Psykologerne fra 1.6.2012.

Udover min psykologuddannelse har jeg en PD i ledelse og en Master i Sundhedspædagogik

Jeg bor med min kone og to dejlige børn i Strib ved Middelfart med udsigt over Lillebælt

Min tilgang til den enkelte klient tage i høj grad afsæt i den enkeltes livssituation og ønsker for behandlingsforløbet.

Jeg har arbejdet som selvstændig psykolog siden 1997, og har erfaring fra en lang række områder, bl.a. akut krisepsykologi, angst, depression, stress samt parterapi og arbejde med børn. Endvidere med bl.a. sundhedsproblematikker som spiseforstyrrelser og overvægt forbundet med lavt selvværd.

Jeg har arbejdet med børn og deres familier i sammenhæng med vanskeligheder opstået i deres institutioner og skolegang og har i en årrække været tilknyttet behandlings-institutioner for børn anbragt i dagtilbud eller udenfor hjemmet, hvor jeg har stået for testning og undersøgelse af børnene samt personalesupervision.

Min egen tilgang er altid at søge det livsbekræftende, det sunde og det positive i tilværelsen, uden at negligere reelle vanskeligheder og problemstillinger.

Privatlivspolitik