Ann-Louise K. Lauritsen
img-4

Autoriseret Psykolog, uddannet Cand.Pæd.Psyk fra Århus i 2003. og medlem af Dansk Psykolog Forening.

Jeg bor i Odense sammen med min mand og vores 2 dejlige børn. Jeg er en meget nysgerrig og livsglad person, der nyder at tale med de mennesker jeg møder i min praksis.
Det er afgørende for mig at mine klienter oplever at vores samtaler bringer dem, nye steder hen i deres liv, og at disse steder opleves som hensigtsmæssige og brugbare.

Jeg tager udgangspunkt i den enkeltes klients individuelle situation, og vælger metode- og terapiform med afsæt i denne.

Jeg har i min tid som psykolog erfaring fra en Børn og Ungeafdeling, Psykiatrien og de sidste 13 år fra privat praksis.

Jeg har særlig interesse for: stress, depression, akutte kriser, spiseforstyrrelser, sorg, selvudvikling, coaching og organisationsudvikling. Jeg har stor erfaring med børn og unge, og kan her blandt andet arbejde i forhold til psykiatriske lidelser.

Jeg er snart færdig med min uddannelse til specialist i Psykoterapi. Jeg har gennem min tid som psykolog taget flere efteruddannelser i psykoterapi, disse har primært været inden for kognitiv terapi, gestaltterapi, coaching kriseterapi og organisationspsykologi. Senest har jeg afsluttet en 3 årig psykoterapeutisk efteruddannelse i ISTDP(Intensiv Korttidsdynamisk Psykoterapi) og jeg går i supervision i denne behandlingsform. Her forstås psykisk lidelse (symptomerne) som værende opstået som følge af en ubevidst undgåelse af smertefulde følelser, som det kan være nødvendigt at få bearbejdet for at kunne slippe fri af symptomerne og igen få fuld adgang til egne ressourcer (se evt www.istdp.dk) for yderligere oplysninger.

Jeg er uddannet mindfulness instruktør og coach.

Jeg er tilknyttet den offentlige sygesikring og modtager klienter henvist gennem egen læge.

Jeg træffes på Tlf: 40505974 eller ann-louise@presentiapsykologerne.dk

Privatlivspolitik